Monday, November 5, 2007

Promosi Pengenalan Barangan Komikoo


T-Shirt


Warna: Maroon
Saiz: S, M, L, XL, XXL
Model: Yustufus
(Selagi stok masih ada)


Warna: Hitam/Putih
Saiz: S, M, L
Model: Yustufus
(Selagi stok masih ada)

Beg


Lencana


Sila hubungi saudara Yus di talian 03-9282 6897 di waktu pejabat 10.30 pagi ke 6.00 petang.

7 comments:

Nazim Masnawi said...

Oh, kalau ada sapa-sapa nak hire model tu, sila hubungi di talian yang sama.

azhar said...

saya suka yg Maroon tuh..

errr size XL ada?

saya anak sedara Hulk..

Amir Hamzah Hashim said...

tahniah keberanian menerbitkan komik di saat gerhana pasaran. Tahniah buat semua krew terlibat. Satu usaha penerusan pemartaban industri komik dan majalah kartun figura tanahair. Kembvangkan idea bersifat nasional dan kekalkan jatidiri Masyarakat Malaysia

animation said...

Tahniah,,moga terus sukses.

alifmimyanun said...

yang maroon to ok, tapi macam tak canggeh le kaler die, macam nipis je baju tu.
kasi gelap sket ok kot.

e-one said...

tahniahh... tahniahhh untuk komik inii...

Zack said...

Dude, oleh kerana negara kita ni semcm ketandusan poskad, aku cadangkan korang buat kad2 grafik promo 4" x 6" (tak kisah la limited edition ke, tengok poskad Molly the Painter sebagai rujukan)yang boleh juga dihantar sebagai poskad ke obersea. Kalau ada, aku sure akan hebohkan ke kengkawan aku nanti (yang semestinya tercari2 poskad komik Malaysia yang cun2). Srsly, dude.

PS: Nazim Masnawi, thank you for telling me about this project, dude. Nanti aku gagahkan diri gi cari kat SunComics Sg Wang tuh.