Thursday, December 27, 2007

Komikoo #1


DI PASARAN MINGGU HADAPAN!!!

12 comments:

Faizal Mukhtar said...

bagus. tahniah. syabas. congratulations.

luzrafikr said...

Sapa buat cover?

tahniah... dah kuar no 1... hehe

Rizeck said...

kalau boleh cepatkan sikit... tak sabar nunggu ...

Gandum said...

macam mana nak contact kawan seperjuangan dulu SHAH masa kat Majalah BOOM!

Firdaus Ibnu Ariff said...

Hmm, sampai la ni takde kat market. Apa sudah jadi?

Kalamtimur said...

mantap dan tambah kemantapan lagi

fatal said...

yeah !! congratzz guys. i jus got one issue jus now. all the best here from penang !

syed syahrul zarizi said...

Tahniah!

Saya sebenarnya tengah mencari transkrip temubual dengan saudara ujang.

bagaimanapun, buat yang terbaik!

http://sirehdancengkeh.com

johan said...

gua pun sama pasal hari tu ada tulis transkrip penuh dan audio ada dalam blog ni..
apapun...permulaan yang agak baik dan berharap terus mantap orait!!

aim ahmad said...

Good job! On the right track.. keep it up!

Zack said...

Dude, aku dah cari merata, tak jumpa pun lagi isu yang ni, huhu...

Munir said...

salam...wuaaa...dah kuar num 2....saya cari num 1 pun xjumpa2..mcm mane ni...kat mana saya nak cari lg?ada #0 je...huhuhu