Wednesday, August 13, 2008

Komikoo #5


Sudah ada di kedai berdekatan anda. Segera dapatkannya!
Hosh!

24 comments:

syencho said...

apsal kulit camtu?cam nipis smcm j..risau rosak plak..apa2 hal nak jerit dulu...warghHH!! kromosom!!..ghostbum baca asalan bila ttiba klua helmet juganah..arghh!!gile ah
thumbs up
keep up the good work
:)

LanDoP JuRuH said...

hahahhaaa...aku masih lagi tdak terlepas setiap keluaran...tp kat kelatn masih lg tak derr samai lagi..aper2 pun aku tgu kedatangan komikoo huahuauhauhuauuha
respek broo....

Mel Celestial said...

Woohoo! It just keeps getting better and better :D terus maju, Komikoo!

cendawan said...

assalamualaikum watga2 kreatif sekalian!!!!betul yang syencho cakap tu....nipis giler kulit dier smpi masa nak beli tu rasa sayang je duit ni nak kuar tapi last2 kuar gak!!!hahahahaha...........arap korang tak gulung tikar coz korang nie beshhhhhhh giler!!

fssf said...

pssstttt kualiti ada jatuh skit ... cover dia aaa, isi ok, gua dah reviu kat blog dah, yang ke-4 tu dah beli tapi tak sempat nak reviu ... hehehe

NiXaM said...

nape cover dia mcm x bermaya je tngok. tak kilat2 mcm dulu. pstu nipis, x byk artikel. aku baca skali duduk je dah abis. tak puas! i want more!! make mine komikoo! heheh

Hammid_77 said...

Aku ada beli Komikoo no-1 dan no-5 yang diantaranya x dapat beli pasal komikoo x ada kat kemaman, setahu aku la.
Boleh tak korang bagi cadangan macam mana nak dapatkan isu yang tertinggal tu.
Dulu aku mengumpul Urban Komik, tetiba je pupus...boleh bagi penerangan sedikit tak?
Ok la...aku support local act yang berkualiti.
-Hammid-

Sarah Joan Mokhtar said...

I bought this Issue! Cover yang tercantik so far ( in my opinion ), ada 'universal appeal'. Really stood out among the other mags at my local runcit.

English language articles tadak?

The Lepak King said...

Got all the issues this the best cover so far!!!!! Love the stories, I'm truly hooked can't wait for the next issue. Komikoo rocks!

kamaruladli said...

nomor enam manaaaa???? huhu...

Bahagian Pentadbiran SMA Al-Quran Waddin (SABK) said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bahagian Pentadbiran SMA Al-Quran Waddin (SABK) said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

sokong nixam

ada feel somethin missin r

ada x kepuasan

komikoo said...

Syencho - Muka hadapan diberikan finishing matte dan bukannya glossy macam selalu. Dan kertas yang digunakan adalah art paper.

Landop Juruh - Thanks bro.

Mel Celestial - Thanks Mel.

Cendawan - Terima kasih sebab beli jugak Encik Cendawan. ^^

FSSF - Terima kasih atas ulasan. Ramai yang menegur pasal muka hadapan tetapi ramai juga yang menyukainya. Takpe, nanti kita lihat macam mana pulak reaksi untuk cover #6.

Nixam - Kitorang tengah dalam proses nak kumpul penulis.

Hammid 77 - Setakat ni kitorang belum buat borang langganan lagi tapi kalau nak, email kat komikoo.noradz@gmail tu dan kita rundingkan camne. Ok?

Sarah Joan Mokhtar - Majalah tak boleh rojak. Nanti kena marah.

The Lepak King - Thanks dude!

Kamaruladli - Ada, ada. Tengah bulan. Nanti kita upkan iklan yang keluar kat Metro itu hari.

aj: makhluk tuhan paling seksi - harapnya isu depan akan dapat puaskan kau.

Yahzah Republic Blog said...

Saya sebenarnya bangga dengan komikoo. Komikoo lain daripada lain. Sedang rakan seperjuangan komikoo sudah guluing tikar, komikoo tetap brertahan. Setahu saya setiap edisi dicetak memakan ratusan ribu ringgit. So cadangan saya translitkan dalam bahasa inggeris dan iklankan di surat khabar bahasa cina. Saya yakin ramai yang beli. Dan buat satu komik grafik.
Oklah selamat maju jaya semoga boleh tembus pasaran luar negara terutamanya asia tenggara.

Yahzah Republic Blog said...

Selamat menyambut ramadhan kepada pembaca KOMIKOO

kamaruladli said...

no 6 dah kluar ke lom?

ZhiLin said...

Hello!

I'm really interested to get my hands on copies of Komikoo starting from the first issue.

Is there any way I can order them?

I would like to know more details please ;3 thanks.

P.S feel free to e-mail me at sardonicpal@yahoo.com

Thanks alot! ';D

LanDoP JuRuH said...

alooww....team komikoo..
hahahhahaha
apa keh dagan kuaran sekarang???/
da lebih sebulan??/
apa2pun info k....
hmmm..aku nak tanye leh tak nak anta artikel?kat koorang???
??

sketchfro said...

Wow...your cover artist are amazing.

komikoo said...

Yahzah Republic Blog - Terima kasih atas cadangan. Cadangan saudara akan diajukan kepada pihak pemasaran dan pentadbiran.

Kamarul Adli - Komikoo sudah keluar. Lewat lagi.

Zhilin - I'll email you after the festive season, is it ok?

Landop Juruh - Emel kami idea saudara.

Sketchfro - Thanks man! It's Adijin, talent for Silent Hill's comic.

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua.

anas afrohead said...

bang,
komikoo #5 ada stok lagi tak?
boleh beli melalui pos dari korang tak?
aku termiss la.

(tempat aku stok komikoo tak banyak)

NUR AZAH BT YUSOF said...

salam..
komikoo ni snanye apa?

ana (^.^) said...

ade lg tak komikoo #5 nie..
sbb aritu terlepas..pastu carik kt kedai dh xde..
ade lg tak ek?