Thursday, March 13, 2008

Komikoo #2 - Edisi Mac


Salam,

Pertamanya kami di Komikoo ingin memohon maaf atas kelewatan edisi kedua ini. Kami mengalami sedikit masalah teknikal dan segalanya sudahpun dibaiki.

Bukannya tidak mahu mengumumkan bila ianya akan muncul di pasaran tetapi kami sendiri tidak dapat memberikan tarikh yang tepat. Daripada membuat andaian salah tentang tarikh, kami memilih untuk diam dan kini ianya sudah berada di pasaran.

Selepas ini, penerbitan Komikoo akan berjalan seperti biasa iaitu sebulan sekali (dan mungkin akan keluar di minggu kedua setiap bulan).

Apa lagi, pergilah beli!

13 comments:

Tygogal said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Norman said...

Ahh, akhirnya!

Zack said...

Syabas dudes. Terima kasih bebanyak, sekarang aku rasa sure orang dah chop aku sebagai ala2 gila gitu sebab gelak sensorang dalam tren. Artikel 12 Watak Filem Melayu Paling Bangsat tuh, maaf cakap la, memang bangsat habis! Kudos guys! Aku tak pernah gelak camni teruk!

PS: A huuuuge welcome mat for Miki! Bila aku tengok kartun dia, aku seakan membayangkan yang dia ni tak tua2. Naper huh? Hmmmm....

dalie said...

akhirnyeee...dpt jugak aku menatap komikoo lg...ingat dh pupus...ade 1 permintaan,blh x korang buat poster?

Akinol said...

See here or here

aim ahmad said...

Kualiti printing drop gile!

ah.gsp.msia said...

You guys are making it for the Pekomik miniKon 2008, rite??

GOODLUCK ALL THE BEST!!

Can't wait to meet up with you all =)

(we might be neibhbors XD)

talk to you more later ^^

Kalar said...

SECURITY CENTER: See Please Here

Zach Van Alley said...

Issue ke-2 ni lebih baik berbanding sebelumnya. Tahniah!

adi4b said...

Congrat dude on this one...
memula aku ngatkan aku yang terlambat bli.
fuh selamat baru isu 2 lor.

nak tambah skit_
takleh tebalkan skit lagi ker mag yall?

Munir said...

adakah komikoo ni hanya dijual di sesetengah kedai sahaja?xjumpa2 pun...huhuhu

rayneholde said...

is it just me or cover dia mmg di-inspired dari tengen toppa gurren lagann ?

rabia said...

hello, i dunno if i should ask this, memandangkan dah berbulan2 lama dah entri ni. so far semua issue dah aku dapat kecuali #2, & aku mmg frust gila sebab tk dapat cari kat mana2 kedai. Cover yang paling best pulak tu, meleleh tul (fav cover stakat ni ialah #0). So, satu jer aku nak tanya, ada can tak nak buat borang langganan ke apa, dan bila?

btw, terima kasey dan syabas inspektor sahab! dgn penuh harapan aku doakan biarlah komikoo ni bertahan lama (sebab besh). dan jgn marah aku pulak sebab baru tanya hehehe!