Sunday, April 13, 2008

KOMIKOO ON HIATUS

Atas sebab pengstrukturan semula dan masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan, Komikoo tidak akan berada di pasaran selama 2 bulan - April dan Mei ini. Ia akan kembali semula di pasaran untuk isu #3 pada bulan Jun.

Harap maaf.

Harap maklum.

Untuk penjelasan lanjut mengenai hala tuju Komikoo, sila jenguk posting yang ditulis oleh En. Hafidz Mahpar sewaktu Roy memberikan talk di PeKOMIKON di

sini

11 comments:

Zack said...

DOUBLEYOU.

TEE.

EFF.

:(

aim ahmad said...

What? Again? Sori la dude, korang baru kehilangan sorang pelanggan utk 2 naskhah per isu mag korang (aku slalu beli 2 copy atas dasar sokongan). Anyway, good luck!Adios...

Galmaran said...

See Please Here

uka said...

kenapeeeeeee?



btw, mane mau dapat itu fetus in fetus?

keluangmaniax said...

kalau ada sesapa nak cari koleksi keluang Man... boleh lungsuri laman sesawang : www.animationpromotion.blogspot.com

meo188 said...

kuang kuang kuang

mujjin said...

masalah biasa komik malaysia. dari aie sampai sekarang. hiatus pastu hilang. hilang keyakinan aku.

matt said...

laa....patutla lama xnampak

sayang la kalau xklua dah

sebab aku memang support dari isu 0 lagi

kualiti dah ok, tp mungkin marketing problem kot

azhar said...

setia menanti..

tak pernah give up on local comic..

adi4b said...

-sigh-
kenapala ada kejadian macam ni?
ni tak bleh jadi ni.
aku ingat komikoo mmg dah dalam keadaan baik da.then again, it looks like its turning the other way.
Harap, korang dapat balik semula dalam market Malaysia ni.

karo said...

mmm... aku harap usaha komikoo x sampai setengah je dude...
betapa terujanya aku bile 1st komikoo ni kuar dulu.. aku mmg teruja yg amat sgt, at least rs rindu aku ngan 'urban comics' dulu tu terubat gak... aku mmg tggu2 komik buatan malaysia nih, ssghnya ini mmbuktikan kt Malaysia ni msh tdpt ramai talent2 dalam melukis komik. aku harap, korang takkan hampakan kita orang ni yg minat gler ngan komik malaysia. jom... support our malaysian comics scene!!!