Monday, June 23, 2008

#4


Julai 08

10 comments:

kamaruladli said...

damn!

Irma Ahmed / Aimo said...

Fuiyoooooo...sexy-licious, sioooottt

Siapa yang lukis ni??

LanDoP JuRuH said...

satu je aaku nak ckap n satu lagi soalan..
saper kata artis kita tak power??
dan orag kita asyik duk puja majalah n komik luar sehingga kta pandng rndahdan tak tgk da kat komik n artis kita.......
aper2 pun komikoo.terus lah mengganazzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
tunjuk yang kita ader power..
salut rr kat k org...

azarimy said...

tengok darah kat tangan aku dah tau sapa lukis....

azhar said...

superb character design/cover/ concept...

tak lain tak bukan dari master kromosom la..

memang stroke kromosom ni different n original..

can't wait fr komikoo#4..
musti cover ni character komik baru krom dlm komikoo#4

zulham said...

best gile komikoo dah ada balik kat pasaran, yeah!

fssf said...

kami akan tunggu di pasaran ....
terima kasih ...

Zack said...

Duuuuuude.

Hari ni (15 Julai) baru aku dapat beli Komikoo. Iklan2 dia pun dah expired.

Seriously dude. I'm not happy.

meo188 said...

cantiklah. rs nak menangis krn sayu.

antukomik said...

hari ni dah masuk ogos...

takder kaver baru (#5)ke, pengubat rindu...

ke, nak bagi isu bumper merdeka?
wa... nak! nak!