Wednesday, January 14, 2009

Komikoo #8

Komikoo 8 akan berada di pasaran pada bulan Februari. Sekarang berada di peringkat akhir pembikinan.

Dan kepada para artis di luar sana, kami mengalu-alukan penghantaran karya. Sila emelkan sinopsis penuh kepada fnizam79@yahoo.com.

Cheers.

14 comments:

anas afrohead said...

giler lambat keluar #8

L said...

tak sabar2 lol. O_O

Aj: Makhluk Tuhan Paling Seksi said...

duh..!! mati2 aku fikir yg korang dah tkubor... skali lagi...!!

syencho said...

^^

LanDoP JuRuH said...

hahahhahaa.....
tak sabar laa....jagn terkubur ea...biar lambat asal slamat kat pasaran..
!!!!
aku memang ada nak buat komik n artikel tp aku tak de masa!!!!!!!

INDRA QIRANA said...

cayaloh...!!

azhar said...

cepatla kelua komikoo nih..tak sabar dah nihhh

katana @ Azizi said...

tensen aku tgu..
mcm org gila..

hasfanie said...

Aku pun ingat komikoo dah tkubor... Sayang la kalau komikoo tak dapat support dari yang lelain... Papepon sabo separuh daripada iman...
Cayolah komikoo... long live komikoo...

matt jack said...

bile nk kluar nie?

dah x sabo dah....

Pungguk said...

Saya ingin menjemput anda nke blog saya...Harap bleh la komen atau membuat kritikan kepada saya mengenai karya saya.Guarockbeb.blogspot.com....terima kasih

Namaku Karna said...

hellow, saya tengah buat study pasal komik m'sia. Terlepas 2 edisi Komikoo no.5-6. adakah saya boleh order kedua edisi itu?
terimakasih.
Kepada editor @ en.Roy Ablah kalau ada senang dan berkenan, saya teringin untuk temubual pasal komik tempatan ini.

ribuan terimakasih saya haturkan.

anas afrohead said...

saudara fairul nizam!
bila nak kaluar komikoo ni?
dah bape hb dah ni beb?

sweetzel baunsit said...

This blog is capable of being friendly to its viewers.Keep it up.

check this:buy real soundcloud likes